Topwork Sverige AB - Logotyp

Anton Gummesson – Kontorets stora nallebjörn 

Anton är numera en av våra tre kundansvariga här på TopWork men har tidigare varit en stadig lagspelare i rekryteringsgänget i 3 år.  

Med sin stadiga längd på 1.97 är han inte bara kundansvarig, utan även vår inofficiella it-tekniker när man behöver hjälp med sin dator, skrivaren, att koppla upp sig till högtalaren eller ja – om någon bara behöver hjälp med sin egna telefon, då är Anton den alla går till och det är till honom man hänvisar. Men om du vill ha Antons hjälp måste du först hitta honom någonstans i lokalerna och han kan vara på 3 till 4 möjliga ställen (Ni som vet, Ni vet) 

När Anton lämnar jobbet varje dag så åker han 4 mil utanför Växjö – till Klavreström. Där bor han med sin sambo och sina två söner. Om han har några djur? Ja! om bondens kossor som går utanför gården räknas?  

På fritiden umgås han med sin familj och följer slaviskt sina favoritlag GAIS & Liverpool. För att förtydliga vilka GAIS är, så är det alltså ett fotbollslag som på något vis lyckats att ta sig till allsvenskan. 

Övriga aktiviteter fördelar han utefter säsong. Fotboll och golf på sommaren, och på vintrarna blir det dataspel. Han har tydligen även införskaffat hockeyutrustning, varför vet han inte riktigt själv –  då han liknar sig själv med Bambi ute på isen.  

Och självklart ska ni också få veta vad Anton skulle ta med sig till en öde ö, i fallande ordning;  

1. Boken ‘Blodets Meridian av Cormac McCarthy’ 

2. En kniv 

3. En yxa  

Samtliga på kontoret är nog eniga om att Anton är kontorets stora nallebjörn. Det största hjärtat och den största kramen, det hittar man hos Anton. Och dom största tofflorna.  

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare