Topwork Sverige AB - Logotyp

Om oss

Vi på TopWork

Vi är ett erfaret och engagerat team bestående av 14 medarbetare som arbetar passionerat och dedikerat för att matcha rätt person med rätt företag. Vår arbetsmetodik bygger på att skapa den perfekta matchningen.

Vårt fokus ligger på industri, lager, logistik och administration. Vi förstår de djupgående behoven inom dessa områden. Med en bakgrund som industrispecialister och tävlingsmänniskor i hjärtat står vi ständigt redo att möta och överträffa era förväntningar.

 

Om TopWork

TopWork startades för att ta tillvara på många års erfarenhet av företagande, ledarskap, bemanning och rekrytering. Vi är ett företag som tror på att människor mår bra av att känna sig behövda och gärna vill hitta ett arbete som får dem att må bra. Vi tror att människor och arbetsplatser är olika och vårt arbete är att föra samman dem på bästa sätt. Vårt mål är att hitta rätt person till rätt plats. Vi skapar framgång för människor och våra kunder.

TopWork är en ett av flera företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Tillsammans med våra systerföretag Talenteer som arbetar med Headhunting och rekrytering inom IT-sektorn och Jobb55, senior personal för företag och hem, hjälper vi människor och företag med behov av såväl lite mindre erfarna som väldigt erfaren personal.

TopWork ägs i dag av Peter, Jonas och Pia. Sedan starten 2013 har vi haft ambitionen att växa men utan att tumma på vilka vi är och på våra tjänster vi levererar. Vi som arbetar på TopWork har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta inom industri, HR, bemanning och rekrytering. Vi vet därför vad vi pratar om och levererar alltid mer än vi lovar!

 

Växjö (Huvudkontor)

Kungsgatan 19 D
35231 Växjö

Halmstad

Hantverksgatan 2,
302 42 Halmstad

Markaryd

Kvarngatan 26,
285 31 Markaryd

Jönköping

Östra Storgatan 9,
553 21 Jönköping

Värnamo

Växjövägen 26,
331 42 Värnamo

Malmö

Hyllie Allé 26 A,
215 35 Malmö

Åseda

Storgatan 1,
360 70 Åseda

Råå

Landskronavägen 31
252 32 Råå

Lönneberga

Eldstorp 609
577 94 Lönneberga

Våra kontor

Vi är verksamma över hela Sverige och har etablerade kontor i Växjö (huvudkontor), Värnamo, Halmstad, Råå, Jönköping, Markaryd, Lönneberga, Malmö och Åseda. Oavsett var ditt företag är lokaliserat är vi nära till hands – bara ett samtal bort – för att leverera skräddarsydda bemanningslösningar.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare