Topwork Sverige AB - Logotyp

Alma Berisha – kontorets energiknippe och vinnarskalle!

Nästa TopWorker att få stå i rampljuset är ingen mindre än vår Alma.

Alma har arbetat på TopWork sen Januari 2022 och varit en viktig del i vårt rekryteringsteam sedan dess. I våras fick vi efter en tids mammaledighet välkomna Alma åter till kontoret vilket vi är superglada för. Trots sömnlösa nätter och blöjbyten är Alma tillbaka med samma vinnarskalle som alltid – en egenskap som har gjort henne oumbärlig här hos oss.

Alma har precis lagt skorna som handbollsspelare på hyllan men vinnarskallen fick vara kvar. Hennes tävlingsinstinkt och pannben skiner verkligen igenom i allt hon gör. Oavsett om det är på planen eller på kontoret, ger Alma alltid 110%. Denna attityd tar hon med sig in i rekryteringsvärlden, där hon ständigt strävar efter att hitta den perfekta matchen mellan kandidater och företag.

Det är inte bara hennes professionella kompetens som gör Alma till den rekryterare hon är. Men för att orka det nya livet så finns det alltid bunkrat med snacks och Nocco på kontoret för att hålla tempot uppe. Så vill man ha snacks, är det Alma man går till, det finns alltid något att bjuda på.

Vi är mycket glada att ha Alma tillbaka hos oss. Välkommen tillbaka, Alma – vi har saknat dig!

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare