Topwork Sverige AB - Logotyp

Rekrytering

Kontakta oss vid rekrytering av personal eller om du är jobbsökande.

Kontakta oss >

REKRYTERA MED TOPWORK

På TopWork är vår huvuduppgift att matcha rätt kompetens med rätt företag. Våra kunder väljer oss för att de vet att vi kan hitta de perfekta kandidaterna. Ofta resulterar detta i direkta anställningar hos våra kunder. Genom att anlita oss får företagen betydande avlastning i rekryteringsprocessen. Samtidigt ökar dina chanser att hitta en person med exakt rätt kompetens som passar perfekt för uppgiften.

01

Kravprofil och intervju

Vi vill lära känna dig och ditt företag så mycket som möjligt. Frågorna ställs av nyfikenhet men också för att kandidaterna vi presenterar ska passa in i verksamheten.

02

Presentation

Inom överenskommet tidsspann presenterar vi slutkandidaterna. Ni träffar dem, antingen själva eller tillsammans med oss, för att mejsla fram vem som passar er verksamhet bäst utifrån kompetens, erfarenhet och personlighet.

03

Anställning och uppföljning

Rekryteringsarbetet slutar inte med att kandidaten anställts utan vi vill givetvis veta hur det går. Vi tar kontakt med såväl er som personen som rekryterats för att höra hur allt fungerar. Om det inte fungerat bra finns alltid en rekryteringsgaranti.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare