Topwork Sverige AB - Logotyp

Bemanning

Oss kan du prata med när du behöver hjälp med bemanning.

Våra kundansvariga är inte bara säljare; de är experter med erfarenhet från industrin. Deras bakgrund ger dem unik insikt och förståelse för ditt företags behov. Från industrin, till industrin – vi talar samma språk och är redo att göra skillnad.

Kontakta oss >

BEMANNA MED TOPWORKERS

Vårt fokus ligger på industri, lager, logistik och administration. Vi förstår de djupgående behoven inom dessa områden. Med en bakgrund som industrispecialister och tävlingsmänniskor i hjärtat står vi ständigt redo att möta och överträffa era förväntningar.

Vi förstår att varje företag är unikt. Genom vår skräddarsydda metodik erbjuder vi bemanningslösningar som passar er organisationskultur och era behov. Din framgång är vår framgång, och vi sträcker oss långt för att leverera precis det du behöver. Vi är mer än bara ett bemanningsföretag; vi är din personliga bemanningspartner!

01

Hyra personal ska vara enkelt

Vi står för alla kostnader såsom lön, sociala avgifter, semesterersättning, sjuklön med mera. Ni ansvarar för arbetsledning och betalar bara för den tid personen är på plats.

02

Regelbunden kontakt

Under en överenskommen inhyrningsperiod arbetar vår personal hos er där båda får möjlighet att känna efter om arbetsplatsen, arbetsuppgifterna och kulturen stämmer överens.

03

Anställa eller förlänga

När inhyrningsperioden lider mot sitt slut finns det möjlighet att anställa personen eller förlänga tiden som inhyrd.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare