Topwork Sverige AB - Logotyp

Viktor Nyström – Kontorets starkaste personlighet

Viktor har varit en del av TopWork i 1,5 år och är en av våra kundansvariga, en otrolig säljarstab som även består av Jonas och Anton. 
Viktor är exakt det som kännetecknar TopWork: Från Industrin – till industrin. Viktor har flera år i branschen och senast 2,5 år som teamledare inom kabelindustrin. Alltså kan han industribranschen på sina fem fingrar – Han vet exakt vad som eftersöks och vad som krävs för ett lyckat och långvarigt samarbete med kund.

Efter jobbet åker han direkt hem till radhuset i Bredvik och familjen som består av sambo, dottern på snart 2 år och dotter nummer 2 påväg. Fotboll och sportintresset överlag är stort hos Viktor och när han inte tittar på när Manchester City eller Bajen spelar – så är han själv mittback i Grimslöv, div 4 – samt försöker hinna med padel och lite golf. Om han är en vinnarskalle? Den största. Men med all rätt, för han vinner faktiskt – ofta, och är en självutnämnd vinnare redan innan start.

Viktor är titt som tätt ute på vägarna för kundbesök runtom i vårt avlånga land. När vi har honom på plats på kontoret så går det inte att missa. Att vara Viktors kollega kommer med en mängd fördelar, för i Viktor har du din största kritiker och din bästa hejarklack i en och samma person. När frågan ”Hur skulle du förklara Viktor?” ställdes till alla på kontoret inför presentationen, så regnade det in personliga sammanfattningar som alla kunde kokas ner till exakt den Viktor är; En person med för många lager för att kunna beskrivas med ett ord! En glädjespridare som vänder en dyster stämning till en fest, en person som skulle kunna liva upp en hel arena.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare