Topwork Sverige AB - Logotyp

Eddie – Kontorets slitvarg och hockeyfantast!

Låt oss presentera vår oersättliga kollega, Eddie! 🌟

Eddie, slitvargen från Skåne, arbetar som rekryteringsansvarig hos oss! Eddie började hos oss genom sin praktik och gjorde ett så grymt bra arbete att det blev självklart att han skulle vara en del av vårt team. Hans arbetsmoral och entusiasm är grym, och vi är så glada att han valde att stanna hos oss.

Vintersäsongen spenderas åt sitt intresse för hockey. Hans hjärta klappar för Kristianstad och han är aldrig sen med att dela de senaste matchresultaten eller hockeynyheterna med kollegorna.

På kontoret är Eddie känd för sin lunch – inte på grund av hans matlådor, då de ska innehålla max 4 ingredienser, men för hans fart för att komma först för att spela tv-spel. Han tar gärna en paus från arbetet för att ladda om med en snabb spelomgång och är alltid redo för en utmaning.

Eddie är inte bara en glädjespridare med sina tv-spel och hockeysnack, han är också en fantastisk rekryterare. Han har en enastående förmåga att snabbt identifiera erfarenheter och kunskaper hos kandidaterna och kan coacha dem med värdefulla tips för att hjälpa dem att nå sina mål. Eddies kombination av engagemang, insikt och omtanke gör honom till en viktig del av vårt team.

Vi är så glada att ha Eddie med oss och ser fram emot att fortsätta jobba tillsammans för att skapa framgång och glädje på kontoret. Tack för allt du gör, Eddie – du är vår superstjärna!

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare