Vi söker fordonsmontör!

TopWork söker nu en skicklig fordonsmontör till kund i Falkenberg!

Är du en fordonsintresserad person som vill kombinera ditt intresse med arbete? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu noggranna montörer för ombyggnad och påbyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du ha stort intresse för fordon, vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg då du kommer arbeta med montering, borrning och kapning. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritningar.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av monteringsarbete
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Förmåga att arbeta flexibelt och skifta arbetsuppgifter under dagens gång
  • Intresse för fordonspåbyggnad alternativt tidigare erfarenhet av arbetet
  • Intresse av att utvecklas

Det är meriterande om du kan svetsa och/eller har kunskaper inom el. Att du behärskar det svenska och det engelska språket i tal samt skrift är ett krav för denna tjänst.

Vid frågor är du välkommen att ringa till mig så pratar vi om det!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501
Vi söker fordonsmontör!

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare