Verkstadsmekaniker

TopWork söker verkstadsmekaniker till kund i Älmhults kommun!

Här arbetar du tillsammans med dina kollegor med underhåll och service av maskinparken.

TopWork söker verkstadsmekaniker med huvudsaklig uppgift att arbeta med bland annat gasskärning och bockning. Även reparationer av utrustning eller ombyggnationer förekommer där man både får möjlighet att arbeta från befintliga ritningar och underlag eller från eget huvud. I tjänsten rör man sig fritt över flera avdelningar och fabriker beroende på uppgift. Du kommer vara en viktig pusselbit för att hålla produktionen felfri. För att trivas och prestera väl i denna roll tror vi att du är prestigelös, serviceinriktad och trivs med att samarbeta både i grupp och självständigt. Om du dessutom har en analytisk förmåga som hjälper dig identifiera, föreslå och implementera förbättringar i våra processer, kan du vara en utmärkt kandidat för denna roll.

Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper som är praktiskt lagd och har ett intresse för maskinteknik. Du måste kunna arbeta självständigt och i grupp, vara noggrann och ta egna beslut. Meriterande om du har erfarenheter från att jobba med problemlösning.

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Fanny Wigren

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare