TopWork söker servicetekniker

TopWork söker fordonsmontörer till kund utanför Hässleholm!

Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité? Då är du den vi söker!

Vi söker nu montörer för ombyggnad till kundanpassade fordon. Arbetet kommer vara varierande, med olika typer av montage inom mekanik, hydraulik, pneumatik viss del elektronik med mera. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Formell kompetens:

- Körkort B och tillgång till bil.
- C-körkort är meriterande.
- Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet.
- Har ett intresse för teknik.
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
- Truckkort är inget krav, men meriterande i flera av tjänsterna vi tillsätter!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att du som konsult senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Fanny Wigren

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare