TopWork söker erfaren maskinoperatör

TopWork söker en driven maskinoperatör till kund i Gnosjö!

Vår kund behöver utöka sitt team och är söker därmed en ny kollega! Vi ser gärna att du har har tidigare erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör eller liknande samt vill ha en ny och spännande utmaning. Arbetstiderna för tjänsten är natt och det är därför nödvändigt att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen obehindrat. För att passa i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.

Är du intresserad av en tjänst i ett spännande företag? Tveka då inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare