TopWork söker CNC-operatör...

Vi söker CNC-operatör till kunder i Hultsfred med omnejd!

Vi söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör / maskinoperatör som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, som är duktig på att lösa problem och som alltid har en positiv inställning.

Du kommer att jobba med olika typer av maskiner. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att ställa och kontrollera och köra maskinerna. Du kommer också att ha ansvar för de kontroller som krävs för att säkerställa att alla produktionskrav uppfylls, inklusive kvalitetskontroll. Uppgifterna kommer att ändras efter kundens behov. Arbetstiderna kan variera så flexibilitet är av största vikt.

Om du är den rätta personen för jobbet, tveka inte att söka redan idag! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Linnéa Furudahl

Linnéa Furudahl

Konsultchef & rekryterare +46728808529

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare