Topwork Sverige AB - Logotyp

TopWork söker CNC-operatör

Vi på Topwork söker nu en CNC-operatör till kund utanför Värnamo!

Du kommer arbeta med svarvning och fräsning med CNC-maskiner, och hantera material och verktyg. Du kommer också att vara ansvarig för att kontrollera och underhålla maskinerna för att säkerställa att de fungerar så effektivt som möjligt. Du arbetar med produktion av komponenter, uppmätningar av komponenter, programmering av maskinerna, samt att kontrollera och dokumentera resultatet. Vidare jobbar du med att skapa samverkan med olika avdelningar för att säkerställa att arbetsuppgifterna görs effektivt och korrekt.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet, samt några års erfarenhet av CNC-maskiner. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå tekniska dokument. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, samtidigt som du trivs att arbeta i team. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för att lära dig ytterligare, för att kunna ta nästa steg i din karriär. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Låter tjänsten intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Alma Berisha

Rekryterare +46702604822

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare