Topwork Sverige AB - Logotyp

Svetsare!

Svetsare till specialiserad legotillverkning

Har du en passion för svetsning och flera års erfarenhet inom yrket? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en strukturerad, noggrann och ansvarstagande svetsare med professionellt förhållningssätt till ett företag inom specialiserad legotillverkning.

Dina Kvalifikationer

  • Erfarenhet av svetsmetoderna TIG, MAG och MMA
  • Erfarenhet av robotsvetsning
  • Förmåga att läsa och förstå ritningar

Erfarenhet av verkstadsarbete, såsom borrning, kapning och kantpress, är meriterande.

Om Rollen

Du kommer att arbeta i ett högt tempo där kvalitet alltid är i fokus. Vi söker en lagspelare med resultatinriktat synsätt, god social kompetens och utmärkt samarbetsförmåga. Praktiskt handlag och en vilja att arbeta i en dynamisk miljö är också viktigt.

Ansök Idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Linnéa Furudahl

Linnéa Furudahl

Konsultchef & rekryterare +46728808529

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare