Topwork Sverige AB - Logotyp

Söker du jobb i Hultsfred? Se hit!

Är du en driven person som är intresserad av att göra något nytt och utmanande?

TopWork söker nu engagerade och drivna personer till uppdrag i och runtom Hultsfred. Om du letar efter en möjlighet att prova något nytt, ta nya steg i din karriär eller bara få nya erfarenheter och kunskaper så kan du vara rätt person till något av våra uppdrag!

Då vi har blandade uppdrag ute söker vi efter personer med följande egenskaper:

  • Förmåga att arbeta under högt tempo
  • Förmåga att arbeta i team
  • God verktygsvana och tekniskt intresserad (Behöver inte vara arbetslivserfarenhet)
  • Positivt inställd och villig att ta ansvar för arbetsuppgifter

Då vi samarbetar med företag från olika näringsområden, främst industri, lager och logistik så är det väldigt meriterande om du har erfarenhet från dessa.

Om det här låter intressant, tveka inte att ansöka hos oss på TopWork. Vi ser fram emot att höra från dig!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Linnéa Furudahl

Linnéa Furudahl

Konsultchef & rekryterare +46728808529

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare