Robottekniker

TopWork söker dig som är robottekniker för arbete hos kund i Hylte.

Är du driven, nyfiken och trivs i att arbeta i team? Då tror vi att detta kan vara något för dig!

Som robottekniker är det ditt ansvar att hjälpa till med industriell automation och robotar. Arbetet innebär bland annat att programmera robotar, installera och driftta robotar, service och reparation samt support och beredskap. Vi söker dig som är driven, initiativtagande, teknisk och har ett högt engagemang.

Som robottekniker ser vi att du har högskoleexamen i robotteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom industri. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

Som person har du ett stort eget driv, ansvarsfull och hög integritet. Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Alma Berisha

Alma Berisha

Rekryterare +46730802944

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare