Topwork Sverige AB - Logotyp

Montör till spännande kund!

TopWork söker nu erfarna montörer till vår kund i Klippan kommun!

Är du en erfaren montör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med ett etablerat företag? Då kan vår kund vara ute efter dig!

Vi söker dig som är duktig när det kommer till montering, du har gärna ett par års erfarenhet av monteringsarbete och tycker om ett händigt arbete i en tempofylld miljö. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och ser en väldigt ljus framtid som kommer, för rätt person kan detta vara chansen till ett långvarigt arbete i en lärorik miljö!

Du har flera års erfarenhet som montör och har byggt upp en gedigen kompetens inom ditt område. Erfarenhet av arbete inom träproduktion är en stor fördel, då detta hjälper dig att snabbt komma in i arbetet och bidra till teamets framgång. Du har en naturlig fallenhet för att arbeta med olika verktyg och maskiner, och du känner dig trygg med att hantera dem på ett säkert och effektivt sätt. Som person är du engagerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Din drivkraft gör att du alltid strävar efter att göra ditt bästa och leverera hög kvalitet.

Vi söker dig som är:

  • En erfaren montör, det är meriterande om ditt tidigare arbete berör träproduktion
  • Skicklig med verktyg.
  • Driven i ditt arbete och gillar att arbeta i ett högt tempo.
  • Flexibel
  • Intresserad av att utvecklas

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501
Fanny Wigren

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500
Montör till spännande kund!

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare