Montör till snabbväxande kund!

TopWork söker nu erfarna montörer till vår kund i Åstorp som växer i snabb fart!

Är du en erfaren montör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med ett företag som befinner sig i en expansiv fas? Då kan vår kund vara ute efter dig!

Vi söker dig som är duktig när det kommer till montering, du har gärna ett par års erfarenhet av monteringsarbete och tycker om ett händigt arbete i en tempofylld miljö. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och ser en väldigt ljus framtid som kommer, för rätt person kan detta vara chansen till ett långvarigt arbete i en lärorik miljö!

Vi söker dig som är:

  • En erfaren montör, det är meriterande om ditt tidigare arbete berör metallprodukter
  • Skicklig med verktyg
  • Driven i ditt arbete
  • Flexibel
  • Intresserad av att utvecklas

Arbetstiderna kan vara förlagda under dag och kväll.

Vid funderingar är du välkommen att ringa till mig så pratar vi om det!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501
Montör till snabbväxande kund!

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare