Topwork Sverige AB - Logotyp

Linnea – Kontorets CrossFit-Mästare och Äventyrsdrottning!

Vi är glada att få presentera vår härliga kollega, Linnea! 🌟

Linnea jobbar inte bara hårt på kontoret utan också på hennes crossfit box. Hennes passion för CrossFit är smittsam och hon inspirerar oss alla att nå nya höjder då hon ordnat så alla tränar tillsammans på fredagar. Oavsett om det är burpees, kettlebell swings eller olympiska lyft, ser Linnea till att hålla sig i toppform och delar gärna med sig av sina bästa tips och tricks.

På jobbet är Linnea vår klippa som kundansvarig, där hennes skarpa öga och förmåga att bygga starka kundrelationer gör henne ovärderlig. Hennes engagemang och vilja att alltid leverera det bästa är inspirerande för hela teamet.

Hunden Marvel är också en viktig del i Linneas liv, tillsammans utforskar de naturen och njuter av långa promenader och äventyr i det fria. När Linnea inte tränar eller är ute i skogen med Marvel, hittar hon gärna nya destinationer att utforska. Hon bär alltid på en reslust och älskar att upptäcka nya platser. Hennes äventyr ger oss alla resfeber och får oss att drömma om nästa semester.

För Linnea börjar varje dag med en stor kopp kaffe. Det är hennes hemliga vapen för att kickstarta dagen och hålla energin uppe. Sen förekommer det även både två och tre koppar till under dagen.

Vi är så glada att ha Linnea i vårt team. Tack för att du sprider glädje och motivation på kontoret, Linnea!

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare