Topwork Sverige AB - Logotyp

Gott samarbete och pricksäker matchning!

Varje månad har vi förmånen att rekrytera nya konsulter, som anställs för att arbeta på olika uppdrag hos våra kunder. Målet med varje anställning är att den anställde ska övergå till en direktanställning hos kunden.

Detta har nyligen hänt för vår tidigare anställda Rasmus som nu är en del av vår kund IV Produkts team. Rasmus är en duktig kille som har varit en fantastisk representant för TopWork hos IV produkt. Han har gjort ett otroligt bra arbete och varit en solklar matchning för sin tjänst. Vi är stolta för denna matchning!

Vi vill därför lyfta fram och tacka Rasmus lite extra, både för det goda arbetet och samarbetet med IV Produkt.

Innan Rasmus lämnade oss passade vi på att ställa några frågor om vad han tyckte om att vara anställd hos oss och vad han ville förmedla till framtida konsulter. Så här svarade Rasmus:

”Det bästa med att ha jobbat som konsult hos er är att jag har fått möjligheten att träffa en massa roliga, omtänksamma, motiverande men framför allt snälla personer, både från er på TopWork och hos IV Produkt. Jag är jättenöjd med TopWork som bemanningsföretag då ni alltid har hjälpt till om det varit något jag undrat över eller behövt hjälp med, och jag har alltid fått snabba svar. Mitt råd till framtida medarbetare som också är intresserade av att arbeta hos IV Produkt är att det kan vara svårt till en början, men man lär sig alltid till slut!”

Vi önskar Rasmus och IV Produkt ett stort lycka till framåt och hoppas på fortsatt fint samarbete!

TopWork står för gott samarbete och pricksäkra matchningar där kund och konsult alltid står i fokus.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare