Topwork Sverige AB - Logotyp

Truckförare sökes!

Vi på TopWork söker nu en erfaren truckförare till kund i Landskrona!

Vi söker dig som vill jobba med materialförsörjning som huvudsaklig arbetsuppgift på ett spännande företag i Landskrona som just nu befinner sig i en expansiv fas!
Vi tror att du har god erfarenhet av truckkörning och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Vidare är du en pigg och engagerad person som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

För att passa in hos vår kund tror vi att du:
- Är ansvarstagande och ordningsam
- Trivs med att jobba med kroppen
- Jobbar i ett bra tempo
- Är säkerhetsmedveten
- Behärskar svenska i både tal och skrift.

Krav för dig som söker är truckkort A och B

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. Kort och gott, du ska vara en person som kavlar upp ärmarna och vill göra rätt för sig!

Hör gärna av dig till mig om du har frågor kring tjänsten, vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501
Truckförare sökes!

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare