TopWork söker svetsare till LGL

TopWork söker svetsare till LGL Construction AB i Smålandsstenar!

LGL Construction AB är ett stålbyggnadsföretag i Smålandsstenar. De jobbar med konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner och stålhallar samt en viss del lagerinredning. LGL är ett starkt team med fokus på nya och hållbara lösningar och söker nu fler duktiga svetsare som vill växa tillsammans med dem.

I rollen som svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara svetsning av olika metaller. För att trivas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har tidigare erfarenhet av arbete som svetsare samt är en lagspelare med ett professionellt förhållningssätt. Vidare är du resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår även att kontrollera och underhålla svetsutrustningar, samt att felsöka och förbättra maskiner och produktionsprocesser. I den här rollen är det viktigt att du är trygg och säker i dina arbetsuppgifter och kan ta eget ansvar för arbetet som utförs. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Det är meriterande med licens för svetsmetoden 138 och erfarenhet av stumsvets (BW) och kälsvets (FW).

Låter tjänsten intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare