TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV!

TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV!

Vi har just nu fler kunder i GGVV-området som behöver stärka upp sitt team med duktiga svetsare och söker därför dig som har ett intresse för svetsning samt har erfarenhet av yrket. För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en lagspelare som har ett professionellt förhållningssätt, är resultatinriktad och dessutom har en god samarbetsförmåga. Du bör ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. I rollen är det viktigt att du är trygg och säker i din arbetsuppgift och kan ta eget ansvar för arbetet som utförs.

Är du intresserad av en ny utmaning som svetsare? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare