TopWork söker svetsare

TopWork söker svetsare till kund i Osby med omnejd.

Tycker du om att leverera kvalitet? Uppskattar ordning och reda och själv agerar så i och runt ditt arbete? Har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta? Då är det dig vi söker!

Här blir du en del av produktionen och arbetar tillsammans med dina kollegor som svetsare. Vi söker dig med kunskap inom MIG/MAG och/eller TIG och kunskaper i ritningsläsning.

För att passa in hos vår kund krävs att du är:
- Ansvarstagande och kvalitetsmedveten.
- Trivs med att jobba med kroppen, då det förekommer en del lyft.
- Arbetar i bra tempo eftersom tjänsten som svetsare ibland kan innebära viss stress.
- Trots högt arbetstempo ändå är säkerhetsmedveten mot såväl dig själv som dina medarbetare.
- Behärskar svenska i både tal och skrift.

TopWork söker regelbundet svetsare och vi anställer efter hand som behov finns. Tveka inte därför att lämna in din ansökan redan idag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare