TopWork söker säljare

TopWork söker nu säljare till Bechem Lubrication Technology!

Är du intresserad av en ny utmaning eller vill du utvecklas i din roll som säljare? Just nu hjälper vi Bechem att hitta sin nya säljare!

Vi söker dig som är lyhörd, utåtriktad och driven att utvecklas. Du behöver inte ha tidigare erfarenheter som säljare men vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom industri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är placerad i GGVV-området där det finns möjlighet att utgå från olika platser i området.

Bechem har funnits sedan 1834 och erbjuder idag den industriella användaren ett högpresterande utbud med mer än 1200 smörjmedel för olika tribologiska utmaningar. Det inkluderar smörjfetter, pastor, smörjoljor, glidlacker samt processvätskor som täcker alla typer bearbetning.

Låter tjänsten intressant? Lämna in din ansökan redan i dag och tveka inte att höra av dig med frågor.

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare