TopWork söker produktionstekniker

TopWork söker produktionstekniker till kund i Broakulla!

Som produktionstekniker är det ditt ansvar att hjälpa till med utveckling inom produktion. Ditt arbete innebär en variation av teknik och möten där du bland annat utför provkörning och validering tillsammans med tekniker. Vidare ansvarar du för att skapa process- och arbetsinstruktioner för att kvalitetssäkra processer samt hålla i utbildningar för produktionspersonal i olika områden, exempelvis företagets rutiner.

Vi söker dig med minst 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Det är meriterande med högskoleexamen inom produktionsteknik eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete som produktionstekniker eller liknande arbetsuppgifter. Du som söker är engagerad, strukturerad, ansvarstagande och drivs av möjligheten att vara med och bidra till förbättringar hos alla inblandade. Vidare är du kvalitetsmedveten och arbetar bra både självständigt och i grupp. För att lyckas i rollen krävs att du talar och läser svenska obehindrat. Det är meriterande om du har ställarcertifikat och plastteknisk utbildning.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Fanny Wigren

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare