TopWork söker processtekniker

TopWork söker processtekniker till kund i Broakulla!

Som processtekniker på formsprutningsavdelningen arbetar du med att byta verktyg, justera parametrar och utveckla processer. Ditt arbete innebär en variation av teknik och du utför även provkörningar tillsammans med projektledare.

Vi söker dig med minst 3-årig gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du som söker är engagerad, strukturerad, ansvarstagande och drivs av möjligheten att vara med och bidra till förbättringar inom företaget. Vidare är du kvalitetsmedveten och arbetar bra både självständigt och i grupp. För att lyckas i rollen krävs att du talar och läser svenska obehindrat.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Fanny Wigren

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare