TopWork söker processtekniker

TopWork söker processtekniker till kund i Gnosjö!

Som processtekniker kommer du vara en viktig del av organisationen och kunna göra provkörningar på egen hand, koordinera omställningar samt effektivisera och avhjälpa fel i våra processer. Ditt arbete innebär en variation av teknik och möten och det är ditt ansvar att hjälpa till med utveckling inom produktion. I rollen samarbetar du med olika funktioner och hjälper till där det behövs.

Vi ser att du som söker drivs av utveckling, är engagerad och flexibel. Du har även ett systematiskt arbetssätt. Du har goda mekaniska färdigheter kombinerat med en teknisk bakgrund. Vidare ser vi att du är nyfiken och drivs av möjligheten att vara med och bidra till förbättringar hos alla inblandade. Du kommer att få leda både större och mindre projekt vilket gör att du måste kunna både samarbeta med andra och arbeta självständigt.
Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vidare har du erfarenhet av att arbeta inom området och känner till de vanligaste "verktygen". Kunskaper om projektledning, maskinuppföljningssystem och ha varit delaktig i olika automationsprojekt är meriterande.

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare