TopWork söker kantpressare

TopWork söker nu en kantpressare till kund i Gnosjö!

Vi söker nu dig som är trivs inom industri och är intresserad av att arbeta som kantpressare hos vår kund. Som person ser vi att du är noggrann och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar bra i högt tempo med många bollar i luften och trivs med att arbeta med kroppen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav.

Välkommen att lämna in din ansökan! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare