TopWork söker industrielektriker

TopWork söker en erfaren industrielektriker som vill fortsätta utvecklas hos ett expanderande företag i Helsingborg!

Topwork söker nu en duktig industrielektriker som är redo att ta sitt yrke till nästa nivå tillsammans med vår kund i Helsingborg. Du kommer arbeta med installation och service av el på alla typer av industriell utrustning och maskiner. Du kommer att vara en del av vår kunds tekniska team och arbeta i ett tvärfunktionellt team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du kommer att arbeta mycket självständigt ochfå en stor beröring av hela processen. Du kommer att få chansen att ta ansvar och sätta din egen prägel på arbetet.

Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet som industrielektriker
  • Har ett intresse och kunskap om PLC-styrning
  • Kan utföra problemlösning för industriell utrustning
  • Kan kommunicera med kunden och andra yrkeskategorier
  • Har ett brinnande intresse för teknisk utveckling

Du kommer att arbeta under ett systematiskt arbetssätt, men även få möjlighet att jobba flexibelt och ta eget ansvar. Du kommer att jobba med att förbättra processer för att höja kundens upplevelse och skapa ett gott resultat. Vår kund strävar efter att skapa ett så högt kvalitativt resultat som möjligt och tror att du kommer att vara en viktig del för att nå detta mål.

Låter detta som ditt nästa steg i arbetslivet? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare