TopWork söker industriarbetare

TopWork söker fler industriarbetare till uppdrag hos våra kunder i norra Skåne och södra Småland.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Har du tidigare erfarenhet från industri eller vill du helt enkelt testa något nytt?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. Kort och gott, du ska vara en person som kavlar upp ärmarna och vill göra rätt för sig!

Det vi söker just nu är:
- Svetsare
- Fordonsmontör
- Verktygsmakare.
- Kantpressare
- Maskinoperatörer och ställare

Arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från arbete på dagtid till tvåskift och natt.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Fanny Wigren

Rekryterare +46729893500

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare