TopWork söker finmekaniker

TopWork söker en erfaren finmekaniker till vår kund i Helsingborg!

Är du en erfaren finmekaniker som är redo för nya utmaningar?

Hos vår kund i Helsingborg kommer du utgöra en nyckelroll i deras verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av tillverkning samt reparation av väldigt små produkter som har höga toleranskrav. Dessa produkter tillverkar du efter ritning som konstruktörerna tagit fram. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta svarvning, fräsning, slipning och mycket mer. Du behöver därför vara väldigt verktygskunnig och kunna hantera de flesta verktyg som förekommer på en mekanisk verkstad.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har en utbildning i verkstadsteknik och mekanik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Är van vid att arbeta med flera olika verktyg som kan förekomma i en mekanisk verkstad
  • Arbetar med en stor flexibilitet

Som person ser vi att du är samarbetsvillig och är en riktig lagspelare. Du drivs av att utvecklas i ditt arbete och arbetar med ett innovativt tänkande.

Låter detta som din nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare