Topwork Sverige AB - Logotyp

TopWork söker ekonomiansvarig till Holmgrens Plast AB

Vår ekonomiansvariga ska gå i pension och vi söker nu en ny person att ansvara för ekonomi och redovisning. Är du en trygg och stabil person som trivs i en roll där du får ett stort ekonomiskt ansvar? Lockas du av möjligheten att få axla rollen som ekonomiansvarig på ett företag som växer och är väl förankrat i bygden? Då kan Holmgrens Plast AB vara rätt arbetsgivare för dig!

Holmgrens Plast AB är ett teknikälskande företag med passion för produktion av artiklar och produkter i plast.

Vi söker en ekonomiansvarig till Gnosjö som vill ha det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi och redovisning. Här trivs du som vill arbeta i en familjär miljö med en bredd av arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi söker dig som tycker om att arbeta med såväl högt som lågt där din insats blir viktig för vår fortsatta utveckling. Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av TopWork men du kommer att anställas direkt hos Holmgrens Plast AB.

Arbetsbeskrivning:
Som ekonomiansvarig på Holmgrens Plast AB har du ett nära samarbete med flera interna kollegor och ansvarar för företagets ekonomi och redovisning. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Löpande bokföring, fakturering och redovisning,
  • Budget och ekonomiska prognoser,
  • Månads- och årsbokslut,
  • Myndighetsrapportering,
  • Ekonomiska analyser, uppföljning, kalkylering och rapportering,
  • Administrera och övervaka vårt affärssystem, där tidigare erfarenhet av att arbeta i IQMS är meriterande,
  • Administrativa uppgifter såsom avtal och frågor gällande leveranser och tullhantering.

Som ekonomiansvarig har du en nyckelposition inom bolaget och sitter med i ledningsgruppen. Du rapporterar till VD.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom redovisning. Du är självständig inom ekonomiområdets delar och har ambitionen att driva en ekonomifunktion. Om du har arbetat som Controller i produktionsmiljö är detta meriterande. Som person är du självgående, ansvarsfull och engagerad. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Du har ett genuint redovisningsintresse och tar gärna tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. Vi ser också att du är en kommunikativ person som gillar mötet med andra människor och som trivs i en roll med många kontaktytor.

Information och ansökan:
I den här rekryteringen har Holmgrens Plast AB valt att samarbeta med TopWork. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Alma Berisha

Alma Berisha

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare