TopWork söker D1-truckförare

TopWork söker D1-truckförare för extraarbete till vår kund utanför Båstad

Tycker du om att leverera kvalitet? Uppskattar ordning och reda och själv agerar så i och runt ditt arbete? Har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta?
Krav för dig som söker är truckkort D1.

För att vidare passa in hos vår kund tror vi att du:
- Är ansvarstagande
- Trivs med att jobba med kroppen
- Jobbar i bra tempo
- Är säkerhetsmedveten

Formella krav:
- Körkort och tillgång till bil
- Läsa, prata och förstå svenska samt ta instruktioner.
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (t.ex. studier eller annat arbete).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. Kort och gott, du ska vara en person som kavlar upp ärmarna och vill göra rätt för sig!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare