TopWork söker CNC-operatör

TopWork söker nu en grym CNC-operatör som vill ta nästa steg i sin utveckling tillsammans med vår kund i Landskrona!

Vi söker nu efter en duktig CNC-operatör till vår kund i Landskrona. Du kommer utgöra en viktig roll i vår kunds produktion som just nu är i en spännande utvecklingsresa! Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör och har hunnit samla på dig arbetslivserfarenhet inom yrket. Vidare ser vi att du är van vid att ställa in CNC-svarvar och köra CNC-svarvar samt fräsar då detta är en förutsättning för att bli en nyckel i vår kunds produktion.

Som person ser vi att du är samarbetsvillig, ansvarstagande och en problemlösare! Arbetet sker nära övriga kollegor men med mycket eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ställa in CNC- svarvar och fräsar
  • Köra CNC-svarvar och fräsar
  • Dagligt underhåll av maskinerna
  • Ritningsläsning

Kan du programmera och/eller har truckkort är det meriterande.

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare