TopWork söker CNC-operatör

Vi söker nu en tekniskt intresserad CNC-operatör till kund runt Gnosjö!

Vi letar efter en flexibel person som har ett stort intresse för att arbeta med maskiner, är duktig på att lösa problem och har en positiv inställning. Du kommer att jobba med olika typer av maskiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att köra, ställa och kontrollera maskinerna. Du kommer också att ha ansvar för de kontroller som krävs för att säkerställa att alla produktionskrav uppfylls, inklusive kvalitetskontroll. Uppgifter varierar efter kundens behov. Arbetstiderna kan variera från dag till skift.

Vi ser att du har:
- En teknisk bakgrund och erfarenhet som CNC-operatör
- Goda kunskaper om tekniska ritningar och teknisk dokumentation
- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare