Söker du industrijobb i GGVV-området? Se hit!

TopWork söker industripersonal till uppdrag hos våra kunder i GGVV-området!

Har du tidigare erfarenhet från industri eller vill du testa något nytt? Flera av våra kunder behöver utöka sina team och vi söker därför medarbetare till blandade tjänster inom industri. Eftersom kunderna har olika behov kan det bli aktuellt med olika startdatum och arbetstiderna varierar beroende på tjänst, allt från dagtid till tvåskift och natt. Det är fördelaktigt med körkort och tillgång till bil då arbetsplatser och arbetstider varierar mellan kunderna.

Det vi söker just nu är bl.a:
- Svetsare
- Verktygsmakare
- Kantpressare
- CNC-operatör

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du får gärna ha arbetat inom industrin men viktigast av allt är att du är driven, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. Kort och gott, du ska vara en person som kavlar upp ärmarna och vill göra rätt för sig!

Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Eddie Andersson Selerup

Eddie Andersson Selerup

Rekryterare +46729893501

TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

© Topwork Sverige AB

Sekretesspolicy | Visselblåsare