Publicerades: 2022-11-18
Underhållstekniker CWP
TopWork söker underhållstekniker…
…till våra kunder i Ljungby och Markaryd.  
 
Har du ett genuint tekniskt intresse och trivs med att arbeta i en bred och omväxlande roll? Vi söker underhållstekniker med känsla för noggrannhet och säkerhet. Som tekniker arbetar du med löpande och förebyggande underhåll av företagets maskiner och annan driftsanknuten utrustning. 
 
För att passa i rollen som underhållstekniker tror vi att du har en lämplig utbildning samt tidigare liknande erfarenhet inom tillverkningsindustrin, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom verkstadsindustri. Du är intresserad för mekanik och teknik och en god känsla för service samt är ansvarstagande. Du har god dokumentations- och datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
 
 
 
 
 

---

B-körkort

Fast

Heltid

2022-12-04

Peter Hogla
0760-969593

Logga in

Jag är anställd i...