Publicerades: 2022-11-23
Trämontör
BoKlok söker träindustriarbetare...
…för löpande behov i Gullringen! 
 
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.
 
Vi söker nu dig som är händig och vill jobba inom träindustrin. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som snickare/montör inom träindustrin men det är inget krav. Det viktigaste är att du har erfarenhet av praktiskt arbete och har ”rätt” inställning, då vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker även dig med ubildning och/eller erfarenhet av arbete som industrielektriker, VVS-montör, målare och kakelsättare. Du ska vara en bra lagspelare och god arbetskamrat som vill jobba för att effektivisera produktionen. BoKlok har ett kontinuerligt behov av olika kompetenser, och letar efter dig som vill vara med och utvecklas på deras resa. 
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 

---

B-körkort

Fast

Heltid

2022-12-11

Patrick Groves
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...