fbpx
Publicerades: 2023-04-17
Trafiklärare
...till kund i Jönköping.
 
Är du utbildad trafiklärare för tunga fordon eller har gedigen erfarenhet ifrån branschen som yrkeschaufför och vill ta dig an en ny utmaning?
Nu söker vi trafiklärare till Jönköping, så passa på att söka tjänsten om du är skicklig på ditt yrke och vill dela med dig av dina kunskaper liksom forma framtidens nya yrkesförare.
Utbildning som trafiklärare eller annan pedagogisk utbildning är meriterande men inget krav, men vi ser gärna att du har kört CE bil i minst 3 år. 
 
Utöver det är du en person som är flexibel, noggran, lyhörd men även med ett brinnande intresse för att lära ut och en förmåga att anpassa dig till varje individs behov. För att lyckas bra i denna rollen ser vi aatt du har en god förmåga att bygga relationer och har ett bra tålamod. Att ha en god vana för administration och dokumentation är också en fördel.
 
I rollen som trafiklärare hos vår kund i Jönköping kommer du att arbeta operativt med att utbilda chaufförer inom behörigheterna C och CE. I arbetsuppgifterna ingår det att undervisa i klassrum men även ute i trafiken. Du ansvarar själv för att planera och genomföra, samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med dina kollegor.

Är du redo för nästa steg i din karriär och känner att beskrivningen passar in på dig? Skicka in din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande. 

---

Fast

2023-05-07

CE-körkort

Heltid

Patrick Groves
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan