fbpx
Publicerades: 2023-03-24
Teamleader
...till vår kund i Hestra.
 
Vi söker dig med ett praktiskt handlag och tidigare erfarenhet från industri. Som person är du kreativ, en lagspelare och vill vara med och utveckla verksamheten som nu är i en tillväxtfas. Om du har passion för design, hantverk, har ett ordningssinne, samt ledaregenskaper tror vi att du har bra förutsättningar att passa in på denna tjänst. Meriterande är även erfarenhet av liknande roller inom produktionsplanering, teamledare, och produktionsflöden. Vi söker dig som drivs av att nå uppsatta mål samt har god datorvana. Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska. 
 
Hos vår kund får du ta del av en väldigt spännande utvecklingsresa. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan redan i dag. Vi gör löpande urval och anställningar. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
 

---

Fast

2023-04-09

B-körkort

Heltid

Linnea Furudahl
0728808529

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan