fbpx
Publicerades: 2023-05-24
Robotoperatör
...till kund utanför Emmaboda.
 
Vi söker nu en duktig Robotoperatör till vår kund utanför Emmaboda.
Vi söker dig med minst 3-5 års erfarenhet inom robotoperatörsarbete och även meriterande om du tidigare har arbetat med automation.
 
Om rollen
Som robotoperatör kommer du att ha ett ansvar för att programmera, underhålla och felsöka robotar och automation. Du kommer också att ha ett helhetsansvar för produktionslinan och för att säkerställa att den är effektiv och tillförlitlig.
Du kommer att arbeta nära kundens produktionschef och andra medarbetare för att säkerställa att rätt produkter produceras vid rätt tidpunkt.
I din roll som robotoperatör ställs det höga krav på problemlösning och flexibilitet. Du måste också kunna koppla tekniska kunskaper med erfarenhet inom maskinvaru- och mjukvaruprogrammering.
 
Vem är du?
Du har minst 3-5 års erfarenhet av robotoperatörsarbete och har gärna meriterande erfarenhet av automation. Du har goda kunskaper inom maskinvaru- och mjukvaruprogrammering.
Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du är initiativtagande, ansvarstagande och har god problemlösningsförmåga. Du är också flexibel och har lätt för att jobba självständigt.
Erfarenhet av CAD och konstruktion är ett plus, liksom erfarenhet av att arbeta i såväl stora som små team.
Är du den vi söker? Tveka inte att söka jobbet redan idag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

---

Fast

2023-06-18

Nej

Heltid

Patrick Groves
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan