fbpx
Publicerades: 2023-03-16
Redovisningsansvarig
…till vår kund i Vimmerby. Här kommer du ansvara för all ekonomisk rapportering, analyser och bokslutsarbete på företagsnivå. 
 
Vi söker dig med erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete. Vi ser gärna att du arbetet på byrå och/eller på ett litet större företag med ekonomifrågor. I rollen ingår att:
 
-       Ansvara för redovisningen och rapportera direkt till CFO. 
-       Genomföra månadsbokslut, skattedeklarationer, månads- och årsbokslut, viss löpande bokföring, likviditetsplanering m.m. 
-       Samordning av rapportering från dotterbolag. 
-       Erfarenhet från arbete i affärssystemet SAP är meriterande, liksom erfarenhet av koncernredovisning och företagsbeskattning.
 
Du är självgående men samarbetar gärna med dina kollegor. Strukturerad och kommunikativ. Du har en positiv inställning och ser både kollegor och kunder. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang.    
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande se (6) månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Resor kan förekomma i tjänsten.
 
Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  
 
 

---

Fast

2023-04-02

B-körkort

Heltid

Peter Hogla
0760-969593

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan