fbpx
Publicerades: 2023-05-03
Montör
...hos kund i Alvesta.
 
Har du ett gediget intresse för teknik och ett problemlösande sinne? Är du passionerad om ditt arbete och letar efter ett jobb där du får använda båda?  Vi söker dig som har erfarenhet av montage, då det är en nyckelroll i vår kunds verksamhet. Tjänsten passar dig som är initiativrik, noggrann och älskar att jobba med att lösa problem. 
 
Vi söker en teknikintresserad montör som är väldigt problemlösande, har ett gott öga för detaljer och är väldigt händig. I denna roll är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig snabbt till nya miljöer. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du ska även vara en bra lagspelare och god arbetskamrat.
 
Du kommer arbeta med en mängd olika uppgifter som innebär reparationer, installationer, montering och felsökning. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat:
 
  • Montera och felsöka utrustningar.
  • Använda verktyg för att underhålla, installera och felsöka olika typer av verktyg.
  • Diagnostisera problem och ta fram lösningar.
  • Ritläsning.
 
Arbetet är förlagt dagtid. Behörigheter för att använda truck samt traverskort är ett krav för denna tjänst.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

---

Fast

2023-05-21

Nej

Heltid

Eddie Selerup Andersson
0729893501

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan