fbpx
Publicerades: 2023-01-17
Montör
…till växande företag i Falkenberg. Tycker du om att leverera kvalitet? Uppskattar ordning och reda och själv agerar så i och runt ditt arbete? Har hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta? Då är det dig vi söker!  
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av arbete på verkstad eller industri, men viktigast av allt är att du är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och pålitlig. Du ska vara en lagspelare och tycka om att flexibelt arbeta med andra och att du alltid vill bidra till ett bra resultat. 
 
Då tjänsten även innebär arbete ute hos kunder, så tror vi att du är en relationsbyggande person med hög förmåga att planera och driva dina uppdrag på egen hand. 
 
Vi gör löpande urval och anställningar, så ansök redan idag. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 

---

Fast

2023-01-29

B-körkort

Heltid

Linnea Furudahl
0728808529

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan