fbpx
Publicerades: 2023-05-12
Löneadministratör
…till vår kund med kontor i Växjö. Är du ansvarstagande och strukturerad? Är du van att arbeta både självständig och ibland lösa uppgiften tillsammans med dina kollegor? Har du erfarenhet av att arbeta med lön inom bygg- och entreprenadbranschen? Då är du personen vi söker! 
 
Vi söker nu en löneadministratör som fyller en viktig roll i vår kunds koncern som stöd till såväl ledning som bolagens medarbetare. I tjänsten som löneadministratör är du en del av den koncernövergripande ekonomifunktionen och du ansvarar för att samtliga löner och förmåner är korrekt beräknade och sammanställda inför de månadsvisa utbetalningarna. Du har diverse administrativa arbetsuppgifter såsom att göra kontroller och uppföljningar av löneförmåner, ackordsmätningar, semesterdagar, pensioner, försäkringar m.m.  
 
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med att vara ”spindeln i nätet” och du ser positivt på att ibland behöva arbeta självständigt men under perioder nära tillsammans med andra i syfte att både administrera och kontinuerligt utveckla bolagens lönehantering. Erfarenhet av Byggnads kollektivavtal är meriterande. Arbetstiden är förlagd under vardagar på kontorstid.
 
Vi erbjuder dig ett utmanande jobb med stort ansvar och ett härligt gäng som är nyfikna och drivna. Vi söker dig som är noggrann, har god systemförståelse och som ständigt vill utvecklas och göra ett bra arbete.
 
Tjänsten är en direktrekrytering till kund, vilket innebär att TopWork sköter hela rekryteringsprocessen och att du sedan anställs direkt hos kund. Urval sker löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag. Vi ser fram emot din ansökan. 

---

Fast

2023-05-21

Nej

Heltid

Peter Hogla
0760-969593

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan