fbpx
Publicerades: 2023-02-03
Kyltekniker
...till vår kund i Gislaved.
 
Nu söker vi dig som vill arbeta som kyltekniker hos ett expansivt installationsbolag i Gislaved. Du kommer till ett företag som expanderar och växer sig starkare på markanden och som nu söker dig som vill vara med på resan. Arbetet innebär att utföra förebyggande service, felsökning, reparation, och i projekt arbeta med företagets montörer. Du kommer att arbeta parallellt med service och montage vilket gör att det är ett varierande arbete.
Företagets kunder finns främst i mellan Gislaved och Växjö, men utför arbete i hela södra Sverige. Resor förekommer därför.
 
Vi söker dig som: 
- Är utbildad kyltekniker
- Har stort intresse för VVS branschen
- Är noggrann, självgående och strukturerad. 
- Innehar B-körkort 
 
Det är meriterande med kunskap inom styr och regler, el eller VVS. 
 
För rätt person kan även en lärlingsplats vara av intresse där du får jobba med företagets kyltekniker och montörer för att komma in i arbetet och verksamheten. Du kommer att ha möjlighet att påverka ditt arbete beroende på kompetens och önskemål att ta ansvar. 
 
Det finns möjlgihet för direktrekrytering eller att uppdraget inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 

---

Fast

2023-04-02

B-körkort

Heltid

Linnea Furudahl
0728808529

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan