Publicerades: 2023-09-22
CNC-operatör
Vi på Topwork söker nu CNC-operatörer till kunder i GGVV-området!
 
Din roll 
Du kommer arbeta med svarvning och fräsning med CNC-maskiner, och hantera material och verktyg. Du kommer också arbeta med produktion av komponenter, uppmätningar av komponenter, programmering av maskinerna, samt att kontrollera och dokumentera resultatet. Arbetsuppgifterna kan variera något utefter kunds behov.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet, samt några års erfarenhet av CNC-maskiner. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå tekniska dokument. Du är en ansvarstagande person som kan arbeta självständigt, men du trivs även med att arbeta i team. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för att lära dig ytterligare, för att kunna ta nästa steg i din karriär. Du måste också ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Visstid

Fast

2023-10-08

B-körkort

Heltid

Olivia Larsson
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan