Publicerades: 2023-09-29
Svetsare
till LGL Construction AB i Smålandsstenar.
 
LGL Construction AB är ett stålbyggnadsföretag i Smålandsstenar. Vi jobbar med konstruktion, tillverkning
och montage av stålkonstruktioner och stålhallar samt en viss del lagerinredning. Vi är ett starkt team med fokus på nya och hållbara lösningar.
Nu söker vi medarbetare som vill växa tillsammans med oss.
 
I rollen som svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara svetsning av olika metaller. För att trivas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är en lagspelare som har ett professionellt förhållningssätt, är resultatinriktad och dessutom har en god samarbetsförmåga. Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. I arbetet ingår även att kontrollera och underhålla svetsutrustningar, samt att felsöka och förbättra maskiner och produktionsprocesser. I den här rollen är det viktigt att du är trygg och säker i din arbetsuppgift och kan ta eget ansvar för arbetet som utförs.
 
Som person är du:
Strukturerad och noggrann
Ansvarstagande, samarbetsvillig och professionell
Resultatinriktad
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Har erfarenhet som svetsare
 
Låter tjänsten intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
 
 

Visstid

Fast

2023-10-15

B-körkort

Heltid

Olivia Larsson
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan