fbpx
Publicerades: 2023-03-25
Ekonomiassistent
...till vår kund i Stockholm.
 
HVD-koncernen utvecklas snabbt och arbetar hårt för att erövra den europeiska marknaden för mjukvara för hantverkare. Vår vision är att bli ledande i Europa när det gäller att tillhandahålla affärssystem och tjänster för hantverkarbranscherna. Med över 250 anställda, en omsättning på nästan 400 miljoner kronor och mer än 50 års erfarenhet inom entreprenad- och servicebranscherna, har vi företag i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland.
 
Som en del av vårt erbjudande har vi ett team av konsulter som är specialiserade på att sköta den centrala driften av genomfakturering, en av våra faktureringstjänster, för organisationer som inte vill bygga upp en egen ekonomifunktion för detta.
 
Vi söker nu en kvalificerad ekonomiassistent som kommer arbeta med att stötta våra stora kunder. Du kommer att ha nära kontakt med våra kunder via telefon och e-post samt besvara alla typer av ekonomiska frågor. I rollen kommer du att hantera leverantörs- och kundreskontra, ta emot och skicka elektroniska fakturor och hantera betalningsflöden. Vidare ingår att upprätta likviditetsplaner och månadsrapporter samt att göra avstämningar. Vi ser fram emot att välkomna en driven och ansvarsfull person till vårt team i Stockholm med kontor i Danderyd.
 
Tjänsten innebär att du kommer:
 
• Stödja kunder med deras behov, möta etablerade SLA och samtidigt förbättra vårt sätt att arbeta.
• Hantera kundfordringar och leverantörsskulder.
• Ta emot elektroniska fakturor från organisationers avtalsleverantörer.
• Hantera betalningsflödet mellan medlem, organisation och leverantör.
• Upprätta likviditetsplaner.
• Göra månadsrapporter.
• Leda ett litet team med hybrid arbetssätt och stötta andra ekonomiassistenter.
 
Vi ser gärna att du: 
 
• Har flera års erfarenhet som ekonomiassistent och erfarenhet av redovisning.
• Har god datorvana med filhantering. Utmärkta kunskaper i Excel och minst ett ekonomisystem är ett krav, gärna MS Business Central eller NAV affärssystem.
• Har en bra drivkraft för att ge bra kundservice med uppmärksamhet på detaljer och serviceinriktat tänkesätt.
• Är orädd att kavla upp ärmarna! Vi navigerar från operativt till strategiskt arbete och från kundsupport till taktiska affärsbeslut.
• Är noggrann och har siffersinne, stark analytisk förmåga, ansvarsfull och prestigelös.
• Talar/skriver flytande i både svenska och engelska.
 
Vi erbjuder: 
 
För dig som är driven och framåt finns det stora möjligheter att utveckla dina färdigheter och utveckla din karriär. Hantverksdata erbjuder långsiktig sysselsättning i en miljö med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar människors utveckling och erbjuder allt stöd som behövs för att du ska nå dina ambitioner, vilket ger dig möjlighet att driva din utveckling i den riktning du vill. Några av de förmåner vi erbjuder inkluderar:
 
- Flexibilitet att arbeta hemifrån och från kontoret.
- Friskvårdsbidrag.
- Måltidsersättning.
- Generöst pensionsprogram och försäkringar.
 
Intresserad?
Kul att du ser HVD Group som en framtida arbetsgivare! Lämna in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringen sker löpande. 

---

Fast

2023-04-09

Nej

Heltid

Peter Hogla
0760-969593

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan